10. 3. 2021.

 

ДОБРОДОШЛИ У НАЈВЕЋУ ШКОЛУ У ОПШТИНИ АЛЕКСИНАЦ

ТРИ НАЧИНА УПИСА У 1. РАЗРЕД

–родитељ бира (само) ЈЕДАН од три начина–

Упис ученика у 1. разред званично почиње у среду, 1. априла 2021. године и траје до 31. августа 2021. године. Родитељи могу исказати интересовање  и пријавити своје дете за упис у 1. разред, и пре наведеног рока, од понедељка 15. марта 2021.


1.  НАЧИН – ТЕЛЕФОНОМ

Слањем података, СМС поруком на број 060-425-00-24 (секретар школе), овим редоследом: Име и презиме дететаЈМБГ дететаиме једног родитеља и ЈМБГ тог родитеља. Уместо, слања података, можете телефоном саопштити исте – остало је наша брига. После слања података, у року од 8 дана, очекујте телефонски позив у вези потврде и завршетка процедуре уписа.

2.  НАЧИН – МЕЈЛОМ

На  мејл 5 upisljupce@gmail.com слањем података овим редоследом: Име и презиме дететаЈМБГ дететаиме једног родитеља, ЈМБГ тог родитеља и контакт телефон. После слања података, у року од 8 дана, очекујте мејл поруку или телефонски позив у вези потврде и завршетка процедуре уписа.

3.  НАЧИН – ПРЕКО ПОРТАЛА еУПРАВА

Сагласно допису Министарства просвете, родитељима стоји на располагању могућност уписа и преко портала 5 еУправа  (услуга се зове Исказивање интересовања за упис у основну школу). 

ДОБРОДОШЛИ !

Бити ученик школе „Љупче“ одавно је привилегија и гарант успешности у даљем школовању и напредовању. Основна школа „Љупче“ је бренд нашег града, добро описаног кроз нашу химну, коју можете видети кликом 5 овде. Наши будући ђаци прваци имаће наставу у новоизграђеном делу школе који је резервисан за наставу од 1. до 4. разреда, а који је урађен по савременим стандардима, дигитализован и опремљен савременом опремом.

Посебна пажња посвећена је удобности и безбедности деце укључујући:

– Посебан улаз/излаз за ученике од 1. до 4. разреда,

– текућу воду и дезинфекциона средства у свакој учионици и у ходницима,

– нове тоалете,

– лифт,

– савремена „паник светла“ у случају нестанка струје,

– аутоматску и благовремену најаву евентуалног пожара,

– електронско звоно које подразумева и важна обавештења за ученике и родитеље преко великог монитора на самом улазу у наш нови школски објекат, 

– продужени боравак у посебном објекту у школском дворишту. 

УЗРАСТ ДЕЦЕ КОЈА СЕ УПИСУЈУ У 1. РАЗРЕД

У први разред се уписује дете које до почетка школске године има најмање шест и по, а највише седам и по година.

Нема коментара:

Постави коментар